logo
Иновациите в опаковките не спират … - БИО ПАК БГ ООД
img
03.11.2021

   С наближаването на новата година, Ние от БИО ПАК БГ ООД, може да Ви предложим и новата ни услуга към Вас. Ако не сте намерили правилната опаковка, която Ви трябва, не се колебайте да ни потърсите! Ние ще я изработим и доставим специално за Вас!

 Едни от най-често използваните опаковки в световен мащаб, са тези от картон и хартия. Предимствата им са, че те са изключително висококачествени, цената им е ниска, могат да се използват за всякакъв вид изделия, суровината е лесна и достъпна на пазара и най-хубавото е, че опаковката се рециклира и може да се използва повторно след това. След поредица изследвания и анализи е утвърдено, че по-голямата част от потребителите предпочитат опаковки от картон, вместо пластмаса. 

Предимствата ни са големи: можем да изработим дизайн по Ваше запитване, да изработим продукта и да го напечатаме за Вас.

БИО ПАК БГ ООД е специализирана в производството на  малки и средни по големи-на картонени кутийки.

     Минималното количества за изработка на картонени кутии е 200 броя. 

     При нас можете да поръчате точно толкова броя кутийки колкото са Ви необходими. 

     Предлагаме персонализация на вашите картонени кутии и опаковки.

     Висококачествен печат на картонени кутийки. 

     Кратки срокове за изработка.

Благодарение на компетентният дизайнерски екип, Вие може да получите картонени кутии по индивидуален размер и дизайн за различни области. Ние можем да Ви картонени кутийки за всяка индустрия и продукти: за хранителната индустрия, козметика и парфюми, кутийки за бижута, сладки и кексчета, хранителни добавки, лекарства, медикаменти, различни хранителни продукти, сувенири, про-мишлени стоки, кафе, за лакове, червила, балсами за устни, подаръци, сапуни, лосиони и много други.