logo
Хартиени сламки - алтернатива на пластмасовите! Имате я! :)
img
17.12.2021


   Сламките за пиене играят важна роля, като помагат на хората да се наслаждават на своите студени и топли напитки. Ние „БИО ПАК БГ“ ООД сега Ви предлагаме възможността да преминете към използване на НЕ пластмасови, а хартиени сламки, докато сервирате напитки на вашите клклиенти

   Безопасните и естествени хартиени сламки от „БИО ПАК БГ“ ООД са устойчив и отговорен вариант.

   Изборът на нашите хартиени сламки ще помогне за намаляване на консумацията на пластмаса и замърсяването на околната среда, причинено от пластмасовите отпадъци. Те са отличен вариант да осигурите сигурност за напитките си и същевременно грижа за околната среда.

  Хартиените сламки за пиене, предлагани от „БИО ПАК БГ“ ООД са направени от 100% PEFC сертифицирана хартия, получена от сертифицирани устойчиво управлявани гори. Те могат да бъдат и индивидуално опаковани в 100% PEFC сертифицирана хартия.

    Нашите хартиени сламки са изработени от хартия, притежаващи водещи сертификати за безопасност на храните, включително FDA и са тествани и сертифицирани за безопасност на храните в Европа, Китай и Съединените щати. Използваният хартиен субстрат е сертифициран за директен контакт с храни от ISEGA в Германия!

   Нашите хартиени сламки са изработени, за да гарантират здравина, надеждност и функционалност! Сервирайте вашите напитки с първокласно качество и превъзходни показатели с нашите сламки без мирис и без да променят вкуса на напитките Ви!

Всички актуални предложения на компостируеми и биоразградими опаковки може да видите на http://www.bio-pack.bg