logo

Общи условия при поръчка

 Поръчките се приемат на имейл адреса на фирма “БИО ПАК БГ” ООД: info@bio-pack.bg или на телефонен номер: +359 888 888 622

Плащане: Плащането на поръчките се извършва авансово чрез банков превод след издадена фактура или в брой при доставка  от куриер. Продуктите, които не поддържаме на склад, изискваме 50% авансово плащане при поръчка, за което се издава фактура за авансово плащане. За постоянни клиенти е възможно да се уточни вариант на отложено плащане, който ще бъде предмет на допълнително споразумение. 

Доставката се извършва с някой от дистрибуторите ни в страната, ако все още няма такъв на дадено населено място може и с куриер за сметка на клиента с куриерска услуга от фирма"Еконт Експрес" ООД или куриер по Ваш избор. Цената на доставката се заплаща от получателя на стоката. Доставката на налични продукти се извършва до два работни дни за поръчки в брой и за такива, които са платени авансово. Първоначалната доставката за продукти, които не се поддържат на склад отнема около 3 седмици. При заявен интерес за постоянна употреба на даден артикул, който до момента не сме поддържали на склад, той се включва в списъка с поддържани на склад продукти и срокът за доставка от 3 седмици ще отпадне. 

За брандирани продукти сроковете на доствака се уточняват при поръчка. При заявка на брандирани стоки, количествата подлежат на корекция +- 10% спрямо фактически произведеното. 

Връщане на стоки и рекламации: Приемаме връщане на стоки само в не нарушена опаковка. За продуктите, които са опаковани в кашон и индивидуални стекове, това означава, че се приема обратно неразопаковани стекове. За продукти, които са в кашон, но не са разделени на индивидуални стекове се приема обратно само неразопакован кашон. Срокът за връщане на продукти е 12 работни дни от датата на доставка. Стоки, за които е установен производствен дефект, изземваме цялото количество дефектни артикули, след което ги заменяме безплатно със същото такова. Не приемаме продукти, които са дефектирали в резултат от неправилно съхранение. Продуктите не трябва да се съхраняват във влажни помещения!  PLA продуктите никога не трябва да се съхраняват в горещи помещения или на пряка слънчева светлина

Наличности: С цел бърза и коректна работа, правим всичко възможно да поддържаме количества съответстващи на потреблението на клиентите ни. За целта, при започване на работа с нов клиент, разчитаме на прогнози за нужните количества на месечна база. Правим това, за да може да осигурим наличието на достатъчни обеми от използваните продукти. 

За въпроси и запитвания може да ни потърсите на посочения  телефонен номер или e-mail.