logo
„Бъди БИО и запази природата!“
img
22.07.2022

„Бъди БИО и запази природата!“- разяснителна кампания съвместно с Takeaway и БИО ПАК БГ. От днес стартираме една страхотна идея зародила се с годините съвместно партньорство с Takeaway. Сега всеки обект работещ с Takeaway има прекрасната възможност да заяви напълно безплатно компостируеми мостри на опаковки направени изцяло от био продукти, които след използването им стават на тор и наторяват почвата. За да се убедите   прекрасните свойства на нашите опаковки, може да се свържете с приятелите ни от Takeaway и да заявите Вашите мостри.


Вече повече от 4 години, БИО ПАК БГ се изгради като лидер с над 400 различни артикула на компостируеми опаковки, биоразградими торбички и чували за българския пазар. 

Този вид иновативна опаковка, след експлоатация, може да се смеси с растенията, с хранителни отпадъци в кафявите кошове за такива След което, попада в компостируема станция и до три месеца се разгражда с помощта на микроорганизми. Всичко това става на тор и се използва за наторяване на почвата. 

Нека #Заедно опазим природата чиста!