logo
Възможно ли е - BIO торбичка от хартия на растителна основа?
img
10.01.2021


  Предполагаме често се питаме има ли торбички направени от остатъчни продукти на годишни растения, а не такива от дърво. С радост може да Ви споделим, че вече има. Био Пак БГ като иноватор вече може да ви ги предложи. Да ИСТИНА е! Нашите БИО торбички от растителна хартия са щадящи природата и са най-иновативните предлагани някога на пазара. Те са устойчиви и изключително интересни. 

С тях Вашият бизнес няма как да не остане незабележим!

Предлагаме най-висококачествен офсетов печат, без ограничения в областта за печат.

 С опция за различен печат от всяка страна на чантата!

 Не са необходими клишета! 

Лесна и безплатна промяна на дизайна за повторни поръчки! 

Предлагаме ги в следните размери:

18+09x23 cm;

24+09x24 cm;

24+09x32 cm;

31+12x25 cm;

31+12x31 cm;

31+12x41 cm;

НЕ се колебайте да ни потърсите: https://bio-pack.bg/bg/contact

Защо да изгаряме селскостопански отпадъци, когато може да се използват като перфектна суровина за хартия?  Висококачествената хартия се произвеждат от селскостопански отпадъци (листа и стъбла) със 100% зелена енергия! От селскостопанските отпадъци, наричани още агроотпадъци, се извлича целулоза, която е най-важната суровина за хартията.  С много внимание към нуждите на клиенти и околната среда, тази целулоза се превръща във висококачествена устойчива хартия.  Няма да можете да видите или усетите разликата между тази "био" хартия и друга хартия и картон с с марка "A".  Избирайки нашата иновативна торбичка, Вие решавате да дадете на селскостопанските отпадъци втори живот!  Количеството на селскостопанските отпадъци замества количеството влакна от дърветата и така тези дървета вече не се нуждаят от специално засаждане! Те могат да останат там, където трябва да абсорбират CO2 и да го превърнат в кислород! Ще се преобразят отново в прекрасни гори с голямо разнообразие от живи същества. Добивът от хектар е почти 1,5 по-висок от дървесината. Производственият процес от  е неутрален по отношение на CO2.

 Изборът е прост: ако искате да съчетаете качеството с устойчивия живот, отсега нататък ще изберете висококачествена, екологична ХАРТИЕНА БИО ЧАНТА НА Био Пак БГ.