logo
Здравословна детска храна в безвредна опаковка? Вече е възможно!
img
01.02.2021

В забързаното време, в което всички ние живеем, все повече възниква нуждата от намирането на решения, които да улеснят и подобрят начина ни на живот. Това важи с пълна сила и е особено важно, когато става дума за нашите деца.

За всеки родител здравето и правилното развитие на детето му е най-важният приоритет. Разбира се, на първо място това е свързвано със здравословния начин на живот – хранене, спорт и разходки в природата.

И докато в сферите на спорта и активния туризъм има много утвърдени практики, то, когато става дума за правилното и здравословно хранене на нашите деца, възможностите все още са ограничени, но пък винаги има добри примери, за които си струва да ви разкажем.

Такъв е и случаят с Детска Млечна Кухня „Пълно коремче“, която полага всекидневни грижи хиляди малчугани от Пловдив и региона да се хранят с вкусна и здравословна храна. И докато високото качество на същата е добре познато на взискателните родители, искащи да предпазят децата си от различни алергични заболявания и затлъстяване, то това не спира хората, развиващи тази дейност, да продължат с добрите практики и идеи.

Наред с полезните менюта, изготвени по съответните хранителни режими и осигуряващи нормалното развитие на децата, от „Пълно Коремче“ решават да се доверят на Био Пак БГ – най-сериозната и бързо развиваща се компания в България и на Балканите, за компостируеми и биоразградими опаковки, за това доставките на детска храна да бъдат и в здравословни опаковки. 

Така от 1 февруари 2021 година, наред с осигуряването на пълноценна и здравословна храна за децата, родителите ще могат да бъдат сигурни, че тя ще бъде доставяна и в безвредна опаковка. Същата е създадена от сертифицирана хартия, за чиято изолация е използвано царевично нишесте. С нея е гарантирано, че различните менюта ще бъдат запазени топли, вкусни и разбира се, доставени на време и опазващи природата.

Симбиозата между качествена храна, имаща пряко влияние за здравето на децата ни, и безвредните опаковки, опазващи  природата от замърсяване, е бъдещето, което всички ние искаме като общество. Хубавото е, че това вече се случва, а компаниите, за които ви разказахме, са добрият пример, за което заслужават само адмирации.

Доверете им се, заслужава си!