logo
Здравословна детска храна в безвредна опаковка? Вече е възможно!
img
12.09.2023

Здравословна детска храна в безвредна опаковка?
Вече е възможно!


 


   В забързаното време, в което всички ние живеем, все повече възниква нуждата от намирането на решения, които да улеснят и подобрят начина ни на живот. Това важи с пълна сила и е особено важно, когато става дума за нашите деца.
За всеки родител здравето и правилното развитие на детето му е най-важният приоритет. Разбира се, на първо място това е свързвано със здравословния начин на живот – хранене, спорт и разходки в природата.
И докато в сферите на спорта и активния туризъм има много утвърдени практики, то, когато става дума за правилното и здравословно хранене на нашите деца, възможностите все още са ограничени, но пък винаги има добри примери, за които си струва да ви разкажем.
Такъв е и случаят с Детска Кухня „Вкусно детство“, която полага всекидневни грижи хиляди малчугани от Свищов и региона и Детска Кухня „Усмивка“ за Русе региона,  да се хранят с вкусна и здравословна храна. И докато високото качество на същата е добре познато на взискателните родители, искащи да предпазят децата си от различни алергични заболявания и затлъстяване, то това не спира хората, развиващи тази дейност, да продължат с добрите практики и идеи.
Наред с полезните менюта, изготвени по съответните хранителни режими и осигуряващи нормалното развитие на децата, от Детска кухня „Вкусно детство“ - Свищов и Детска кухня Усмивка“ – Русе, решават да се доверят на Био Пак БГ – най-сериозната и бързо развиваща се компания в България и на Балканите, за компостируеми и биоразградими опаковки, за това доставките на детска храна да бъдат и в здравословни опаковки.  
Така от 11 септември 2023 година, наред с осигуряването на пълноценна и здравословна храна за децата, родителите ще могат да бъдат сигурни, че тя ще бъде доставяна и в безвредна опаковка. Същата е създадена от сертифицирана хартия, за чиято изолация е използвано царевично нишесте. С нея е гарантирано, че различните менюта ще бъдат запазени топли, вкусни и разбира се, доставени на време и опазващи природата.

https://www.facebook.com/VkusnoDetstvo   

https://www.facebook.com/Detska.Kuhnia.Usmivka.Ruse